Credeaţi că verva scriitoricească a marilor noştri corupţi e un fenomen inexplicabil? Vă înşelaţi amarnic! Un studiu recent a scos la iveală că vizitatorii cu IP de Jilava reprezintă mai bine de 70% din traficul înregistrat de site-urile de referate pentru elevi.

netoiu_scrie_carti_multe.jpg

“Vorbim, bineînţeles, de extrasezon. În perioada când elevii chiar au teze sau examene, proporţia IP-urilor de Jilava e ceva mai mică: 50, 60 la sută”, explică Decebal Popescu, analist IT. “Un lucru e clar: site-uri ca ‘referate.ro’, ‘temedevacanta.net’, ‘copiazaacum.org’ sau ‘lucraristiintificemoka.ru’ raportează zilnic mii de accesări de după gratii. Habar n-aveam că puşcăriaşii primesc atâtea teme.”

“Prostii! Deţinuţii noştri nu se pretează la asemenea mârşăvii”, a declarat un gardian de la închisoarea Jilava. “Chiar acum citesc nişte lucrări ştiinţifice excelente, scrise de câţiva politicieni închişi la noi şi proaspăt verificate de profesori universitari de top: ‘Basmul cult - demonstraţie - Harap Alb’ şi ‘Valoarea educativă a romanului Baltagul’!“

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 12.01.2016 14:37 Politic

National Cinematografic