Rugată să comenteze situația aurului românesc pe care-l păstrează, Banca Angliei a răspuns sec: ”Care aur?”. Aparent, țara noastră nu mai deține nici un gram de aur în seifurile de la Londra.

aur-romania.jpg ”Da, putem confirma că am avut 61 de tone de aur românesc, dar acum nu mai avem nimic. Nimic, zero!”, a spus purtătorul de cuvânt al Băncii Angliei. ”Aurul a fost retras treptat, în ultimii doi ani, de un anume Liviu N. Chiar acum două săptămâni a retras ultimele 12 kilograme. A retras doar cantități mici, aproape zilnic, că le lua cu o sacoșă de rafie, personal. Spunea că este șeful României.”

Întrebat de o jurnalistă dacă el a luat aurul României, Liviu Dragnea a refuzat dialogul. ”Îmi pare rău, dar nu vorbesc limba română”, a repezit-o el. După care s-a retras în biroul lui de la parlament, urmat îndeaproape de un aghiotant care căra o sacoșă de rafie vizibil importantă pentru liderul PSD, că era păzită de doi interlopi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 01.03.2019 21:11 Politic

National Cinematografic