Rugată să comenteze situația aurului românesc pe care-l păstrează, Banca Angliei a răspuns sec: ”Care aur?”. Aparent, țara noastră nu mai deține nici un gram de aur în seifurile de la Londra.

aur-romania.jpg ”Da, putem confirma că am avut 61 de tone de aur românesc, dar acum nu mai avem nimic. Nimic, zero!”, a spus purtătorul de cuvânt al Băncii Angliei. ”Aurul a fost retras treptat, în ultimii doi ani, de un anume Liviu N. Chiar acum două săptămâni a retras ultimele 12 kilograme. A retras doar cantități mici, aproape zilnic, că le lua cu o sacoșă de rafie, personal. Spunea că este șeful României.”

Întrebat de o jurnalistă dacă el a luat aurul României, Liviu Dragnea a refuzat dialogul. ”Îmi pare rău, dar nu vorbesc limba română”, a repezit-o el. După care s-a retras în biroul lui de la parlament, urmat îndeaproape de un aghiotant care căra o sacoșă de rafie vizibil importantă pentru liderul PSD, că era păzită de doi interlopi.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 01.03.2019 19:11 Politic

National Cinematografic