SUA declară război României după ce noul ambasador a fost luat de un taxi Pelicanul de la aeroport

Președintele Statelor Unite, Barack Obama, a anunțat cu puține minute în urmă că va porni război împotriva României, considerat „stat ostil” de administrația americană. Toate acestea după ce ambasadorul trimis în România a fost luat de la aeroport de un taxi Pelicanul și adus la ambasadă abia după 16 ore.

„Guvernul Statelor Unite este dispus să plătească cursa, care nu e decât un mizilic de 170.000 de dolari, dar nu poate să treacă peste multele momente penibile și tortura la care a fost supus ambasadorul nostru”, a declarat președintele american. Conform CIA, ambasadorul a fost preluat de un taxi cu parbrizul ecranat de iconițe și detectoare de radar iar șoferul puțea urât dar intens. Pe parcursul cursei acesta a dat muzica tare strigând „Do you like this? It’s traditional romanian music, it’s manele! Do you like manele? Guță, yes yes, very good”.

Ambasadorul spune că, dacă nu ar fi fost stilul de condus al șoferului, format 80% din frâne bruște și înjurături, poate ar fi putut admira peisajul mai bine și nu s-ar fi simțit atât de prost. „Când am venit în România nu știam că între Otopeni și ambasada noastră sunt atât Porțile de Fier cât și castelul Peleș”, a declarat acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
25 martie 2015 14:03

Alte articole

Vezi mai mult