România este la marginea prăpastiei și ar putea fi ștearsă din istorie după ce președintele SUA, Donald Trump, ne-a amenințat cu un război nuclear. Totul a pornit după ce un cetățean român din Mizil l-a umilit verbal pe Trump pe twitter, în văzut tuturor. 

donald-trump-cearta.jpg

Discuția ar fi trecut neobservată dacă nu ar fi apărut pe site-ul de virale „BuzzFeed” un articol intitulat „10 moduri în care un român din Mizil s-a p***șat pe Trump pe Twitter”, care a fost extrem de viral și citat de mari comedianți americani precum Trevor Noah și Bill Burr. Aceștia au întreținut focul ironiilor și Donald Trump nu a mai rezistat psihic.

„În momentul de față în CSAȚ se discută cea mai bună formulă de a cere scuze președintelui american pentru injuriile aduse. I-am promis capul comentatorului din Mizil precum și 7 miliarde de barili de petrol cadou, doar să nu mai fie supărat pe noi”, a declarat ministrul apărării pângând în fața reporterilor adunați în fața Guvernului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 17.01.2020 15:11 Politic

National Cinematografic