SUA se pregătesc şi ele de război cu Rusia! Băiatul de la butonul nuclear şi-a trosnit degetele

Cele mai recente ameninţări din partea Kremlinului nu au rămas fără ecou! La scurt timp după ce Rusia a anunţat că sporeşte bugetul armatei, relansează producţia de tancuri şi mobilizează mii de rezervişti, în Washington s-a auzit un “cranţ” discret, semn clar că băiatul responsabil de butonul nuclear şi-a trosnit degetele.

“Nu vă panicaţi, acest trosnet nu înseamnă că vine Apocalipsa. E o manevră de rutină, fiindcă în fişa postului lui Bob scrie clar: să nu te prindă niciodată duşmanul cu degetul arătător înţepenit”, a explicat preşedintele Barack Obama.

Cu toate astea, presa de specialitate a atras atenţia că Bob a primit recent o cutie nouă de cremă de mâini. “Asta poate însemna două lucruri: că situaţia e foarte gravă sau din contră, foarte relaxată”, a precizat un analist militar.

Bob, băiatul de la butonul roşu, se află în slujba administraţiei SUA încă din 2012, când a fost remarcat pentru promptitudinea şi fermitatea cu care apasă butoanele şi promovat din postul de liftier al Pentagonului.

Preşedintele rus Vladimir Putin nu a putut fi contactat, existând în prezent bănuieli că s-ar ascunde într-un buncăr în Siberia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
14 octombrie 2016 13:16
Citește mai mult despre: americani buton Putin razboi rusia SUA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult