Gata cu "politica răbdării" faţă de Coreea de Nord! Statele Unite ale Americii au anunţat, astăzi, că sunt gata să-i ofere lui Kim Jong-un o rachetă nucleară intercontinentală, doar ca să nu-l mai vadă cum se chinuie s-o producă singur.

kimjongunracheta.jpg

"Ne-am săturat! Nu ştiu dacă domnul Kim e conştient, dar e chiar dureros să-l vezi şurubărind în fiecare an la câte o rachetă şi dându-i drumul spre noi, doar ca să pice în ocean după câteva minute. Chiar şi celor mai temuţi generali ai noştri li s-a făcut milă. Vă trimitem mâine o rachetă nou-nouţă, bucuraţi-vă de ea", a declarat Hank Armstrong, producător de armament.

"Eu mă întreb cum de nu i-a ajutat China până acum, măcar cu nişte scule mai de doamne-ajută dacă nu cu toată racheta. Naţie fără suflet, chinezii ăştia", a adăugat un reprezentant al Departamentului Apărării din SUA.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile | Monday, 20.03.2017 10:18 Politic

National Cinematografic