SUA şi-au pierdut răbdarea cu Coreea de Nord! “Vă construim noi racheta nucleară, să nu vă mai faceţi de râs”

Gata cu „politica răbdării” faţă de Coreea de Nord! Statele Unite ale Americii au anunţat, astăzi, că sunt gata să-i ofere lui Kim Jong-un o rachetă nucleară intercontinentală, doar ca să nu-l mai vadă cum se chinuie s-o producă singur.

„Ne-am săturat! Nu ştiu dacă domnul Kim e conştient, dar e chiar dureros să-l vezi şurubărind în fiecare an la câte o rachetă şi dându-i drumul spre noi, doar ca să pice în ocean după câteva minute. Chiar şi celor mai temuţi generali ai noştri li s-a făcut milă. Vă trimitem mâine o rachetă nou-nouţă, bucuraţi-vă de ea”, a declarat Hank Armstrong, producător de armament.

„Eu mă întreb cum de nu i-a ajutat China până acum, măcar cu nişte scule mai de doamne-ajută dacă nu cu toată racheta. Naţie fără suflet, chinezii ăştia”, a adăugat un reprezentant al Departamentului Apărării din SUA.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
20 martie 2017 10:03

Alte articole

Vezi mai mult