Deși cârcotașii susțin că PSD-ul nu e capabil să genereze investiții serioase în România, iată că la Craiova s-a demonstrat contrariul. În prezența întregului guvern al României, azi s-a tăiat panglica la o fabrică care va produce cocalari de mare fidelitate pentru nemții de la BMW.

cocalar_bmw_craiova.jpg ”La Craiova se vor face cei mai buni cocalari din Europa”, s-a lăudat Olguța Vasilescu, artizanul acestui mare succes al industriei românești. ”Iar oferta noastră va fi extrem de variată: vom produce nu doar cocalari simpli, ci și variante de top, cu bronz special sau cu lanțuri și ghiuluri de aur, dar și-o variantă premium de lux, cocalarul cu sabie. Nu vom avea concurență!”

Și pentru că fabrica de cocalari din Craiova e proiectul ei de suflet, Olguța a ținut neapărat să-și împingă soțul în față, astfel că Claudiu Danda va fi prototipul pentru linia principală de cocalari. Însă cu greu ar putea cineva s-o acuze pe Olguța pentru acest gest, cât timp Claudiu Landa emană cocalarism prin toți porii. Toți sunt de acord că e o alegere excelentă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 12.05.2019 11:52 Politic

National Cinematografic