Succes! În urma campaniei Gândul, încă trei turişti britanici au vizitat România

Campania „Why don’t you come over” iniţiată de site-ul gândul.info, prin care încearcă să-i convingă pe britanici de frumuseţile României, nu a rămas fără ecou. Conform datelor furnizate de ministerul Turismului, numărul turiştilor britanici care vizitează ţara noastră a crescut cu aproape 3 persoane.

Turiştii au fost întâmpinaţi la aeroportul Otopeni de reprezentanţi ai mass-media, ONG-uri şi de primarul localităţii, decorat cu corarda tricoloră oficială a ţării, care le-a înmânat cheia oraşului precum şi un număr de telefon unde pot să întrebe de bagajele furate în aeroport. Turiştii s-au urcat într-un taxi care, cu această ocazie, a oferit o reducere de preţ, cerându-le doar 150 de euro până în Gara de Nord.

Din nefericire, unul din britanici a fost muşcat instantaneu de unul din câinii vagabonzi din preajma gării, în timp ce un altul a fost muşcat şi jefuit de boschetarii din zonă. Al treilea turist britanic a fost arestat spre seară, de DIICOT, în timpul unei razii pentru destructurarea unei reţele de pedofilie ce acţiona pe teritoriul ţării noastre.

Scris de Eftimie
6 februarie 2013 17:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult