Succes! În urma campaniei Gândul, încă trei turişti britanici au vizitat România

Campania „Why don’t you come over” iniţiată de site-ul gândul.info, prin care încearcă să-i convingă pe britanici de frumuseţile României, nu a rămas fără ecou. Conform datelor furnizate de ministerul Turismului, numărul turiştilor britanici care vizitează ţara noastră a crescut cu aproape 3 persoane.

Turiştii au fost întâmpinaţi la aeroportul Otopeni de reprezentanţi ai mass-media, ONG-uri şi de primarul localităţii, decorat cu corarda tricoloră oficială a ţării, care le-a înmânat cheia oraşului precum şi un număr de telefon unde pot să întrebe de bagajele furate în aeroport. Turiştii s-au urcat într-un taxi care, cu această ocazie, a oferit o reducere de preţ, cerându-le doar 150 de euro până în Gara de Nord.

Din nefericire, unul din britanici a fost muşcat instantaneu de unul din câinii vagabonzi din preajma gării, în timp ce un altul a fost muşcat şi jefuit de boschetarii din zonă. Al treilea turist britanic a fost arestat spre seară, de DIICOT, în timpul unei razii pentru destructurarea unei reţele de pedofilie ce acţiona pe teritoriul ţării noastre.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 februarie 2013 17:02

Alte articole

Vezi mai mult