Succes total! Mircea Diaconu a adunat atât de multe semnături, că îl pune şi pe Arşinel pe listă!

Campania de strângere de semnături inițiată de actorul Mircea Diaconu a avut un succes neașteptat, sute de mii de fani ai artistului călcându-se efectiv în picioare pentru a-l susține pentru alegerile europarlamentare. Ca să nu irosească semnăturile, acesta a decis să facă o faptă bună și să-l ia și pe colegul Arșinel cu el la alegeri.

”Domnul Arșinel, este, la fel ca mine, un om căruia îi pasă foarte mult de România și cunoaște realitățile cotidiene, cum ar fi câtă șpagă trebuie să dai la spital. În plus, prezintă un mare avantaj, el are deja afișe electorale prin toată țara, cu doamna Stela și ceilalți năzdrăvani de la Catena”, a declarat Diaconu.

Oamenii continuă să semneze pentru Mircea Diaconu pentru că s-a lansat zvonul că, dacă acesta va aduna 2 milioane de semntări va putea intra în Parlamentul European direct, fără să mai candideze. Dacă adună 5 milioane de semnături, Jose Manuel Barroso va fi nevoit să-i îndeplinească actorului trei dorințe.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult