Milioane de români răsuflă ușurați, după ce-au scăpat de una dintre cele mai deprimante activități din luna decembrie: cumpărarea cadourilor de Crăciun. Asta după ce Guvernul a făcut ceea ce trebuia de mult făcut: a dat o ordonanță de urgență care practic interzice această funestă activitate. Singurii care mai au voie s-o practice sunt cei care au mamele curve (sau cei care își doresc ca mamele lor să devină curve).

barbati_fericiti_strada.jpg ”Nici măcar afișarea primei întrețineri de iarnă nu mă deprimă așa tare ca găsirea unui cadou potrivit pentru rude. E cea mai bună veste pe care am primit-o pe anul ăsta”, exultă un bucureștean de 35 de ani. ”Gata cu vizitele în magazine de femei sau de gospodine, ca să iau ceva pentru apropiați. Toți banii ăia irosiți pe cadouri imbecile de Crăciun vor merge acum direct în fondul de bere.”

Bucureșteanul apreciază enorm acest frumos cadou, dar consideră că încă mai sunt multe de făcut pentru ca luna decembrie să devină una plăcută. ”E un început, dar dacă nu se continuă pe aceeași linie, cu interzicerea colindelor, a programelor de revelion de la TV și a vizitelor din partea preoților, înseamnă că tinerii aceia au murit degeaba în Revoluția din decembrie 1989”, a spus acesta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 10.12.2015 14:38 Politic

National Cinematografic