Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, e supărat nevoie mare că n-a fost luat în considerare pentru noul Guvern! Într-o conferinţă de presă recentă, acesta a ameninţat că va scoate limba din curul şefului PSD, expunându-i delicatul orificiu anal la intemperii posibil fatale.

ciorbea_limba_dragnea_guvern.jpg

“Domnul Ciorbea spune că n-a stat degeaba în serviciul domnului Dragnea, tocindu-şi nervii şi limba şi suportându-i acestuia dieta bogată în fibre”, a explicat Decebal Popescu, interpret autorizat, traducând zgomotele înăbuşite scoase de Ciorbea din străfundurile posteriorului lui Liviu Dragnea.

Cinic ca întotdeauna, Dragnea a întors pentru o clipă privirea spre creştetul lui Ciorbea şi l-a invitat “să scoată limba dacă nu-i convine”, pentru că doar în PSD mai sunt 174 de pretendenţi la postul de lustruitor de sfincter, unii cu glande salivare mult mai productive decât fostul premier din vremea Convenţiei Democrate.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 04.01.2017 15:12 Politic

National Cinematografic