Supărat că n-a primit şi el un post de ministru, Ciorbea ameninţă că va scoate limba din curul lui Dragnea

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, e supărat nevoie mare că n-a fost luat în considerare pentru noul Guvern! Într-o conferinţă de presă recentă, acesta a ameninţat că va scoate limba din curul şefului PSD, expunându-i delicatul orificiu anal la intemperii posibil fatale.

“Domnul Ciorbea spune că n-a stat degeaba în serviciul domnului Dragnea, tocindu-şi nervii şi limba şi suportându-i acestuia dieta bogată în fibre”, a explicat Decebal Popescu, interpret autorizat, traducând zgomotele înăbuşite scoase de Ciorbea din străfundurile posteriorului lui Liviu Dragnea.

Cinic ca întotdeauna, Dragnea a întors pentru o clipă privirea spre creştetul lui Ciorbea şi l-a invitat “să scoată limba dacă nu-i convine”, pentru că doar în PSD mai sunt 174 de pretendenţi la postul de lustruitor de sfincter, unii cu glande salivare mult mai productive decât fostul premier din vremea Convenţiei Democrate.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
4 ianuarie 2017 13:01

Alte articole

Vezi mai mult