DNA a dat startul ofertelor de Black Friday anunțând că pregătește reduceri masive în rândul PSD-ului, dar pe listă se mai află și alte partide, precum PNL și PD-L. Toți românii care-și doresc un senator, ori un deputat, dar pe care până acum nu și l-au permis, își pot achiziționa unul cu până la 25% mai ieftin. Oferta cea mai așteptată e cea pentru foști miniștrii, precum Ecaterina Andronescu, care pe lângă prețul redus are și soft-ul Microsoft instalat.

dna_black_friday.jpg

Reprezentanții DNA au declarat că prin această măsură vor să aducă luxul mai aproape de casele românilor. „Este de neimaginat că-n România anului 2014, când toți copiii au smartphone și toți suntem racordați la internet, să nu ne permitem un politician. Sunt foarte utili ca suport de umbrelă, etajeră, ori lavetă”, au mai declarat oficialii DNA.

Concurenții de la eMag, Altex și Flanco acuză DNA la Consiliul Concurenței sub pretextul că produsele DNA sunt niște chinezării. 

Autor: George Bonea

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Thursday, 20.11.2014 12:10 Politic

National Cinematografic