Surpriză pentru românii care şi-au dat casele pentru Antena 3: Se confiscă şi alea!

Românii care s-au solidarizat cu Antena 3, donându-şi casele s-au trezit cu mascaţii, care le-au confiscat. Oamenii legii le-au explicat că în decizia instanţei se spune că se confiscă sediul Antenei 3, fără a se face vreo distincţie şi că din moment ce au donat casa, şi acolo e tot sediul Antenei 3. Mulţi români şi-au bătut nevestele, spunând că numai din cauza lor s-au solidarizat cu varanul şi că de fapt ei erau băsişti de mici, folosindu-se de aceste tertipuri pentru a scăpa de sechestru.

“Eu m-am solidarizat mai mult din prostie, ca să fiu sincer. Am donat un şopron şi azi-dimineaţă m-am pomenit cu executorii. Mi-au pus sechestru. La unii vecini e şi mai nasol, că au donat doar baia şi acum se cam c*acă pe ei”, spune Victor R, pensionar care a donat sediu pentru emisia Antenei 3

În total, statul a confiscat 8.000 de case şi anexe. Din păcate, valoarea acestora nu se ridică la mai mult de 3.000 de Euro, pentru că sunt în general case din lut, bordeie, sau simple gropi în pământ, în care se ştie că locuiesc troglodiţii care susţin Antena 3.

Scris de Ionut
14 august 2014 19:08
Citește mai mult despre: antena 3

Alte articole

Vezi mai mult