Fumul dens din Bucureşti a fost în sfârşit explicat. Oamenii Gabrielei Firea au început să dea foc la documentele care îi incriminează pentru hoţia din ultimii 4 ani la Primărie: “Probele sunt multe şi există mereu riscul să intre în posesia unui procuror DNA, iar asta ar crea prejudicii atât mie cât şi PSD, aşa că trebuie distruse cu prioritate”, explică Gabi Firea.firea-arde-hartii.jpg

“Fumul e mult pentru că şi documentele sunt multe. Actele constitutive ale firmelor primăriei. Facturile şi chitanţele de la miile de iPhone, sutele de Toyota Hilux cumpărate pentru toţi gunoierii. Treningurile cumpărate pentru Pandele tot de pe cardul primăriei. Chitanţele pentru taxele de parcare din Bucureşti, încasate tot Firea şi acoliţii ei.

Ipoteza e şi mai credibilă pentru că incendiile şi fumul par să ocolească Voluntariul, unde locuieşte primăriţa, că doar n-o să-şi otrăvească propria familie. “Atunci când toate celelalte posibilităţi sunt eliminate, singura rămasă trebuie să fie şi cea adevărată, mai ales că e atât de plauzibilă!”, declară detectivul privat Sherlock Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 02.03.2020 15:07 Politic

National Cinematografic