Surse: Cîțu a încercat să obțină 8 miliarde de la UE prin metoda Accidentul

Surse din PNL spun că Guvernul devine din ce în ce mai creativ în încercarea de a accesa bani europeni! După ce treaba cu PNRR-ul s-a dovedit „puţin cam complicată”, există zvonuri care susţin că premierul Florin Cîţu ar fi încercat să obţină 8 miliarde de la UE prin metoda Accidentul, folosind un telefon de unică folosinţă şi un soft care modifică vocea.

„Stai să vezi, aseară primesc un apel de la un număr cu prefix ciudat, pe care nu l-aveam în agendă”, povesteşte comisarul Margrethe Vestager. „De obicei nu răspund la genul ăsta de apeluri, dar mă plictiseam, am zis hai dom’le să văd cine ce vrea să-mi vândă.”

„Nu mică mi-a fost uimirea când am auzit o voce de bărbat, vorbind într-o daneză stricată. Mi-a zis că e fi-miu, că a făcut accident în Bucureşti, e în stare gravă la spital şi trebuie să-i trimit 8 miliarde de euro prin Western Union”, adaugă oficialul european, râzând. „Nu şi-a făcut temele – eu am trei fete!”

„M-a sunat şi pe mine numărul ăla. Credeam că iar încearcă Grapini să-mi vândă tigăi”, adaugă şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 mai 2021 12:05
Citește mai mult despre: florin citu UE

Alte articole

Vezi mai mult