Surse din Guvern transmit că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar fi recunoscut că există un nou proiect de lege care prevede graţierea a mii de infractori! De data aceasta, însă, nu vor avea prioritate la eliberare cei cu infracţiuni mai puţin însemnate, ci în mod expres deţinuţii cu penisuri peste medie, un aspect “interesant” care i-a făcut pe mulţi să speculeze că şefilor Puterii le e încă teamă de o eventuală condamnare.

eliberariconditionate_ruleta.jpg
Motivul oficial al neobişnuitei propuneri ar fi că deţinuţii mai dotaţi ocupă mai mult spaţiu, fapt care contribuie la supraaglomerarea penitenciarelor. “De asemenea, pentru chiloţii mari ai acestor deţinuţi se folosesc cantităţi imense de bumbac din care ar putea fi confecţionate aşternuturi şi perdele, un alt capitol asupra căruia CEDO ne-a atras atenţia”, ar fi declarat ministrul Justiţiei.

“Nu e o situaţie nouă. Puţini ştiu, dar niciunui deţinut cu p**a mai lungă de 15 cm nu i-a fost refuzată cererea de eliberare condiţionată anul acesta”, a adăugat un angajat al Administraţiei Penitenciarelor, clarificând definitiv situaţia lui Cristi Borcea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 10.05.2018 16:39 Politic

National Cinematografic