Surse din PSD dezvăluie planul secret al lui Ponta: să se bronzeze până nu-l mai recunoaşte DNA-ul

Credeai că primul ministru pleacă în concedii prelungite doar fiindcă are chef să bea mojito în şezlong? Surse din partid spun că planul e mult mai complex! Decebal Ponta, văr de gradul 2 al lui Victor Ponta şi membru de vază în organizaţia PSD Vîrteşcoiu, a declarat în cursul zilei de azi că premierul intenţionează să se bronzeze până când devine de nerecunoscut pentru procurori.

“E o strategie foarte bine pusă la punct. Premierul şi-a ales din vreme locurile cele mai însorite de pe planetă – Dubai, Istanbul, Miami, Jamaica – ca să devină, treptat, negru ca tăciunele. Curând, nici Codruţa Kövesi însăşi nu-l va mai recunoaşte pe stradă!”, declară apropiatul lui Victor Ponta.

Confirmând fantezista ipoteză a colegilor săi de partid, Victor Ponta a fost fotografiat recent coborând de pe un vas de croazieră, atât de închis la culoare încât doar cele mai puternice blitzuri i-au putut surprinde trăsăturile faciale.

“Astă primăvară era roz, cam ca un purcel de lapte. Aşa îl ştie toată lumea. La cât s-a bronzat în ultimul timp, dacă aş fi procuror şi m-aş izbi de el pe holurile DNA-ului, nu mi-aş da seama că e Victor Ponta”, a adăugat colegul de partid al premierului.

Întrebat dacă zvonurile sunt adevărate, Victor Ponta a răspuns cu calmul caracteristic: “Victor who? Eu din Zimbabwe, nu ştie româneşte foarte corect! Lăsaţi la mine în pace pe mine!”

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
10 august 2015 16:08

Alte articole

Vezi mai mult