Cu toţii ne întrebam ce e cu toate avariile de la RADET din ultima vreme, dar există o explicaţie perfect naturală! Potrivit unor apropiaţi, Gabi Firea a făcut pur şi simplu ce fac toţi consătenii ei din când în când: a lăsat oraşul pe avarii şi s-a cărat.

avariifirearadet2.jpg  

"Am auzit-o cu urechile mele zicând '5 minute îl las şi io aicea pă avariile astea dă la RADET, bossulică'. Asta să fi fost acum cinci zile", spune Marcel, vecin al primarului. "De atunci, avariile alea tot bipăie, cred că o să-i mănânce toată bateria de la CET. Probabil a plecat în vacanţă."

Mai mult, Bucureştiul a fost lăsat pe avarii fix pe linia de tren care leagă Istanbulul de Budapesta, provocând întârzieri considerabile şi stârnind nemulţumirea a milioane de călători.

Contactată de reporteri, Firea a răspuns tăios că nu e oraşul ei, că ea nici nu ştie unde e butonul de avarii şi că oricum al ei e roz, nu maro.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Monday, 02.12.2019 15:30 Politic

National Cinematografic