Surse: Ghiţă are şi o filmare în care mănâncă ciorbă, dar nu o difuzează, o păstrează pentru Cannes

Credeai că, dacă te-ai uitat seară de seară la halucinaţiile RTV-ului, ai văzut toată filmografia lui Ghiţă? Ei bine, mogulul prahovean are încă o capodoperă la activ, şi e bine ascunsă! Apropiaţii lui Sebi Ghiţă spun că acesta are o înregistrare de 3 ore în care doar mănâncă ciorbă şi oftează, cu care speră să câştige marele premiu la Cannes anul acesta.

Deşi presa nu a avut acces la proiecţiile private, câteva capturi clandestine îl arată pe Ghiţă sorbind cu melancolie dintr-o strachină cu borş de perişoare, încadrat de faianţă prăfuită, probabil o trimitere directă la opera lui Cristian Mungiu.

Dacă va fi trimisă la Cannes, înregistrarea se va intitula “Securist, fugitiv” – un omagiu înălţat precursorilor lui Ghiţă din noul val al cinematografiei româneşti, au transmis surse din stafful urmăritului internaţional.

“Sebi n-a arătat filmarea decât câtorva prieteni, dar vă garantez că e bună, bună de tot, mai palpitantă decât ‘Aurora’ şi mai amuzantă decât ‘Sieranevada’”, a spus Florin Colţea, critic de film şi prieten al lui Ghiţă. “Iniţial, voia s-o difuzeze la RTV în februarie, dar l-am convins s-o păstreze pentru festivaluri. E de Palme d’Or, dacă nu chiar de Oscar!”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
10 ianuarie 2017 17:11
Citește mai mult despre: cannes filme romanesti ghita inregistrare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult