Credeai că s-a mobilizat guvernul român? Minciuni! Surse apropiate Belgradului au confirmat că Sebastian Ghiţă a cerut singur să fie extrădat pentru că se apropie minivacanţa de 1 Mai iar Serbia, ţara care îl găzduieşte în prezent, nu are ieşire la mare.

ghita_extradat_serbia_mare.jpg

“Pe numele domnului Sebastian Ghiţă avem o singură cerere de extrădare, a fost depusă în această dimineaţă şi e semnată Sebastian Ghiţă”, a confirmat ministrul sârb al Externelor, Dragalin Bucici.

“Înţeleg că m-au prins ăştia şi că o să am de dat pe goarnă la tribunal, dar măcar câteva zile la Mamaia să prind, că la voi n-am găsit nicio plajă, pârliţilor. Hai, bre, trimiteţi-mă înapoi în România, că dacă stau după Dragnea şi gaşca lui, mă prinde bătrâneţea în rahatul ăsta de ţară”, şi-ar fi motivat Ghiţă cererea adresată autorităţilor sârbe, deşi există suspiciuni că traducătorul a modificat-o ca să sune mai politicos.

Există însă temeri că Ghiţă ar putea deturna avionul cu care va fi adus în ţară, scopul său fiind, de fapt, să ajungă în Dubai, unde fostul lider PRU ar avea programat un grătar în compania cumătrului său, Victor Ponta.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 27.04.2017 18:32 Politic

National Cinematografic