Înaintea zilei cruciale de mâine când moțiunea de cenzură va fi dezbătută în parlament, guvernul Orban încearcă să tragă ultimele sfori astfel încât să asigure controlul administrației și în cazul în care pierde puterea. Asumarea răspunderii pe meniul de la cantina Parlamentului este una din măsurile prin care PNL dorește să se agațe de putere. 

ludovic_orban_2_beri.jpg

„Nu este vorba de o decizie pripită, acest meniu este rezultatul mai multor negocieri avute și în interiorul partidului dar și cu alte forțe politice. Vorbim de câteva principii de bază cu care toată lumea poate fi de acord, respectiv ciorbița de perișoare, tocănița de cartofi, șnițele”, a precizat premierul Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a anunțat că va contesta acest meniu, pentru că nu a fost realizat în urma consultării cu sindicatele. „Poate cineva dorește și mici la cantină, sau parizer feliat cu muștar. Elitismul PNL denotă un dispreț față de păturile sărace ale populației, care nu-și permit 5 lei să cumpere o friptură de vită la cantina parlamentului și nu au acces la altceva”, a spus Ciolacu. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 04.02.2020 17:34 Politic

National Cinematografic