Surse: KGB-ul încearcă de 20 de ani să asasineze un drojdier din Obor, dar nicio substanţă nu îl afectează

Oricât de pricepuţi ar fi agenţii fostului KGB, există o ţintă care le-a scăpat de fiecare dată! Potrivit unor documente strict secrete, Rusia încearcă de mai bine de două decenii să-l otrăvească pe nea Mihai, un cunoscut beţiv din zona Obor, însă nicio substanţă folosită nu pare să-l afecteze, ba chiar cere să i se mai dea.

„De când a murit Elţîn, nimeni nu mai ştie exact de ce vrem să-l ucidem pe nea Mihai. Sincer, mie nici nu-mi pasă. Pentru noi e mai degrabă o tradiţie frumoasă. De fiecare dată când dezvoltăm o toxină nouă, nea Mihai e primul la care ajunge, dar degeaba. Domnul preşedinte Putin are o glumă, jumătate de împărăţie pentru cine reuşeşte măcar să-l adoarmă pe ‘Nemuritorul din Bucureşti'”, povesteşte Igor Rîşnikov, agent FSB.

De-a lungul timpului, ruşii i-au strecurat lui nea Mihai în băutură arsenic, mercur, cianură de potasiu, stricnină, sarin, soman, tabun, Furadan, Frutti Fresh, VX, GV, batracotoxină, tetrodotoxină şi numeroase alte substanţe care ar ucide un elefant de 4 tone într-o secundă, însă îndrăgitul alcoolic bucureştean nici măcar n-a clipit, înghiţind pe nerăsuflate păhărelele suspecte şi eliminându-le ulterior pe roata unei maşini din apropiere, sub formă de urină inofensivă.

„Am încercat să vorbim cu el ca să-i aflăm secretul, dar ne-a bătut obrazul că n-am adus şi noi o damigeană de botulism, o variolă mică”, adaugă spionul rus.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
15 martie 2018 13:16
Citește mai mult despre: asasinat betiv drojdier rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult