Aflată într-o zonă exclusivistă a Capitalei, cu un vad comercial excelent, fosta închisoare CIA înfiinţată, cândva, cu sudoarea frunţii de Ion Iliescu a fost deja luată în vizor de lanţul Mega Image!

Potrivit presei americane, reprezentanţii companiei s-ar fi interesat, discret, la CIA dacă spaţiul e disponibil şi cât ar costa chiria pentru un supermarket în fosta cameră de tortură.

mega_image_prison_store.jpg
“Probabil cunoaşteţi deja filosofia companiei noastre, ‘nicio coşmelie netransformată în Mega Image’”, spune Decebal Popescu, PR al corporaţiei belgiene. “Un fost centru CIA e un loc excelent pentru noul Mega Image Torture Concept Prison Store: celulele sunt suficient de reci pentru depozitarea mezelurilor şi a vinurilor, iar instrumentele lăsate de americani la faţa locului pot frăgezi chiar şi cele mai aţoase şniţele!”

“Mega Image Torture Concept Prison Store e o idee cu care jonglăm de ani de zile, dar nu aveam la dispoziţie un sediu potrivit. Cei de la Jilava şi Rahova erau cam refractari”, adaugă Popescu. “Ne-am bucura foarte mult să încheiem tranzacţia cu CIA, dar dacă nu se va putea, ne vom mulţumi să deschidem câteva Mega Image-uri mai mici, jur împrejurul clădirii.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 29.04.2015 18:11 Politic

National Cinematografic