Surse: Mega Image s-a interesat deja dacă sediul fostei închisori CIA e disponibil

Aflată într-o zonă exclusivistă a Capitalei, cu un vad comercial excelent, fosta închisoare CIA înfiinţată, cândva, cu sudoarea frunţii de Ion Iliescu a fost deja luată în vizor de lanţul Mega Image!

Potrivit presei americane, reprezentanţii companiei s-ar fi interesat, discret, la CIA dacă spaţiul e disponibil şi cât ar costa chiria pentru un supermarket în fosta cameră de tortură.

“Probabil cunoaşteţi deja filosofia companiei noastre, ‘nicio coşmelie netransformată în Mega Image’”, spune Decebal Popescu, PR al corporaţiei belgiene. “Un fost centru CIA e un loc excelent pentru noul Mega Image Torture Concept Prison Store: celulele sunt suficient de reci pentru depozitarea mezelurilor şi a vinurilor, iar instrumentele lăsate de americani la faţa locului pot frăgezi chiar şi cele mai aţoase şniţele!”

“Mega Image Torture Concept Prison Store e o idee cu care jonglăm de ani de zile, dar nu aveam la dispoziţie un sediu potrivit. Cei de la Jilava şi Rahova erau cam refractari”, adaugă Popescu. “Ne-am bucura foarte mult să încheiem tranzacţia cu CIA, dar dacă nu se va putea, ne vom mulţumi să deschidem câteva Mega Image-uri mai mici, jur împrejurul clădirii.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 aprilie 2015 16:04

Alte articole

Vezi mai mult