Surse oficiale: Vanghelie va merge şi el sâmbătă la şcoală, să recupereze clasa a 3-a

Copiii care merg la cursuri sâmbăta pentru a recupera zilele de 2 şi 3 mai au un nou coleg! Primarul sectorului 5 a fost văzut recent făcându-şi ghiozdanul pentru a li se alătura, fiind hotărât, spun apropiaţii, să recupereze clasa a 3-a, o veche ambiţie personală.

“E un gest perfect normal”, au transmis surse din anturajul edilului. “Toţi copiii merg sâmbăta să recupereze zilele în care n-au fost la şcoală. Domnul Marian are de recuperat clasa a treia, când n-a fost la şcoală, aşa că va merge şi el. Nu-i mare lucru, doamna învăţătoare ne-a asigurat că sâmbăta se fac doar materii mai lejere: muzică, desen, lucru manual. Primăria şi colegii din PSD au achiziţionat deja carioci, hârtie creponată şi plastilină pentru a-i asigura domnului Vanghelie condiţiile necesare pentru studiul aprofundat.”

“Dacă nu am să fiu prea obosit după clasa a treia”, a adăugat Vanghelie, “am să merg şi sâmbăta viitoare, să recuperez clasa a 4-a şi să termin ceea ce intelectualii numesc ciclul primar. Probabil i-au zis aşa în cinstea mea, ştiut fiind că sunt primar.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
18 aprilie 2013 18:04

Alte articole

Vezi mai mult