Cel mai recent sondaj dat publicităţii i-a pus pe jar pe cei de la PNL! Potrivit unor surse din interior, liderii partidului se vor întâlni în acest weekend pentru a stabili cum pot ajuta PSD-ul să urce din nou pe primul loc în preferinţele publicului. Cel mai probabil, Ludovic Orban va propune o tâmpenie majoră, însă există şi voci care susţin că o serie de gafe mai mici ar fi preferabilă, ca să nu bată la ochi.

ludovic-orban-caine.jpg
“E inadmisibil ca noi să fim pe primul loc în sondaje, iar colegii din PSD abia pe locul doi, cu aproape patru procente în urma noastră. Mâine-poimâine ne trezim la guvernare şi ei nici n-au apucat să treacă legile justiţiei. Trebuie să venim urgent cu o propunere complet cretină, ca să ne întoarcem la 15-20%, unde putem să luptăm eficient împotriva PSD-ului”, a declarat deputatul PNL de Oradea Miaunel Bălan.

“Personal, aş propune o lege cu minumum 70% produse româneşti în restaurantele chinezeşti, dar agreez şi soluţia colegilor de la PNL Tecuci: pensii speciale pentru cetăţenii cu credite în franci elveţieni”, a adăugat Bălan, completând cu un zâmbet: “Care nu sunt homosexuali.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 16.03.2018 12:59 Politic

National Cinematografic