Surse: PNL pregăteşte o tâmpenie majoră, ca să salte PSD-ul la loc în sondaje

Cel mai recent sondaj dat publicităţii i-a pus pe jar pe cei de la PNL! Potrivit unor surse din interior, liderii partidului se vor întâlni în acest weekend pentru a stabili cum pot ajuta PSD-ul să urce din nou pe primul loc în preferinţele publicului. Cel mai probabil, Ludovic Orban va propune o tâmpenie majoră, însă există şi voci care susţin că o serie de gafe mai mici ar fi preferabilă, ca să nu bată la ochi.

“E inadmisibil ca noi să fim pe primul loc în sondaje, iar colegii din PSD abia pe locul doi, cu aproape patru procente în urma noastră. Mâine-poimâine ne trezim la guvernare şi ei nici n-au apucat să treacă legile justiţiei. Trebuie să venim urgent cu o propunere complet cretină, ca să ne întoarcem la 15-20%, unde putem să luptăm eficient împotriva PSD-ului”, a declarat deputatul PNL de Oradea Miaunel Bălan.

“Personal, aş propune o lege cu minumum 70% produse româneşti în restaurantele chinezeşti, dar agreez şi soluţia colegilor de la PNL Tecuci: pensii speciale pentru cetăţenii cu credite în franci elveţieni”, a adăugat Bălan, completând cu un zâmbet: “Care nu sunt homosexuali.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
16 martie 2018 10:03

Alte articole

Vezi mai mult