Veşti proaste pentru cei care sperau ca Roşia Montană să fie, în sfârşit, inclusă în patrimoniul UNESCO! Guvernul Dăncilă a solicitat retragerea dosarului, motivând că, în urma consultării cu mai mulţi ştabi, baroni şi boşi din ţară, o parte din pensiile speciale vor fi achitate direct în aur, metal preţios care se găseşte în abundenţă în galeriile daco-romane din Apuseni.

rosiapensiiaur.jpg
“Dacă aveam un zăcământ de aur şi dacă n-aveam. Dacă erau băieţi, nu cereau includerea în patrimoniul mondial fiindcă ştiau că e nevoie de aur pentru pensii”, se precizează în memoriul înaintat UNESCO de către ministrul Culturii, George Ivaşcu,  care a adăugat: “E foame de aur, e foame de aur, băieţi”.

“De când cu Vlădescu, tot mai mulţi români îşi doresc lingouri, le trebuie la cauţiune sau pentru ascuns în birouri. Am decis să retragem dosarul, pur şi simplu nu putem acoperi altfel necesarul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Flick Domnul Rimă.

“Un pic de cianură şi nu mai e nevoie să luăm Pilonul II, nu sună bine? Cianura o putem lua din capsulele pe care le-a primit fiecare membru PSD pentru cazul improbabil în care pică Dragnea”, a comentat un membru de partid.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 07.06.2018 15:27 Politic

National Cinematografic