Surse! Șoșoacă îl bătea zilnic pe George Simion și-i fura sandvișul pus de părinți

Încep să iasă la iveală detalii despre scandaloasa excludere a Dianei Șoșoacă din partidul AUR. Mai mulți colegi din partid spun că liderul George Simion n-a mai acceptat bullyingul Dianei și mai ales furtul zilnic al sandvișului pe care i-l pune maică-sa la pachet în fiecare dimineață, după ce-i alege hainele cu care să se îmbrace la muncă.

George Simion, care locuiește cu părinții din patriotism, confirmă furturile: ”Doamna Șoșoacă după ce-mi fura sandvișul cu salam râgâia în plen și-mi dădeam seama că ea a fost. Când o confruntam nega furtul și mă agresa, inclusiv trăgându-mi chiloții peste cap. Situația nu mai putea continua, așa că am fost nevoit să rog un coleg mai curajos s-o dea afară, mie mi-a fost frică să nu mă bată iar cu pantoful”, se plânge George Simion.

Bătăile erau la ordinea zilei, confirmă alți AUR-iști. Diana Șoșoacă a fost văzută deseori înghiontindu-l pe George Simion, tăindu-i cravata cu o foarfecă, sau punându-i piedică pe scările Casei Poporului. Cea mai groaznică chestie a fost că la un moment dat s-a bășit cu el în lift și bietul om a mers așa 8 etaje, ajungând mai mult mort la destinație.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 februarie 2021 16:22
Citește mai mult despre: aur George Simion sandviș Șoșoacă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult