Surse! Tudose și-a cerut scuze pentru declarația cu ungurii fluturați când a auzit că e băutură la pomana lui Verestóy

Fostul premier Mihai Tudose și-a cerut astăzi scuze pentru declarațiile făcute la adresa comunității maghiare susținând că regretă fapta. În realitate însă, e vorba doar de o perdea de fum și miros de alcool ieftin, abilul politician a vrut doar să-și asigure un loc în față la pomana lui Verestóy Attila, unde se pare că va fi băutură bună.

„Verestóy a fost ultimul grof maghiar, un om de o bogăție imensă, unul din ultimii oameni din România care încă mai ținea unguri în iobăgie. La pomana lui vor fi aduse cele mai alese mâncăruri și cele mai fine băuturi. S-a anunțat chiar și deschiderea unei sticle de rachiu de chimion păstrat în butoi de stejar cu o singură doagă de cedru ce a rămas de pe vremea grofului Mikes Kelemen, din secolul XVI”, a declarat o sursă apropiată înmormântării.

Prezența la beția de la parastas este ca un turneu de Grand Slam pentru Mihai Tudose care speră să facă o figură frumoasă, ba chiar să ia trofeul de data aceasta. Printre adversarii săi în acest turneu se remarcă fostul președinte Traian Băsescu, care și el a mai domolit declarațiile anti-maghiare tocmai pentru a putea lua parte la parastas.

Scris de Ef
1 februarie 2018 13:02
Citește mai mult despre: parastas Tudose verestoy

Alte articole

Vezi mai mult