"N-o mai criticaţi pe doamna prim-ministru că îşi citeşte discursurile!" Potrivit unor surse din partid, Viorica Dăncilă nu stăpâneşte în totalitate arta cititului, dar are o metodă mult mai bună: de câte ori trebuie să spună ceva, îi şopteşte în cască însuşi Liviu Dragnea sau un alt membru de rang înalt al PSD.

discurs_serios_Dancila.jpg
"Sincer, am râs când au sugerat ăştia că doamna Dăncilă ar citi de pe foi. Se vede de la o poştă că se preface. Uneori ţine hârtia invers, alteori are în faţă o coală albă sau un desen cu pisici", spune Nicu D., vice-aghiotant în biroul premierului. "De fapt are o micro-cască în urechea stângă. Dacă vă uitaţi atent, veţi vedea cum îi ies din perucă trei antene: Kiseleff, Alexandria, Brazilia."

"Ah, sigur, s-ar descurca de minune şi cu nişte foi adevărate, dar numai dacă nu apar ultimele 6 litere ale alfabetului. Pe alea încă le perfecţionează. Ştiţi cum e, omul cât trăieşte, învaţă!"

"Cu suficientă ambiţie, o femeie hotărâtă ca dumneaei nu doar că poate învăţa să citească, dar poate deveni motostivuitor, supozitor sau chiar aspersor", a adăugat colegul de partid al Vioricăi Dăncilă.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Vasile | Monday, 12.03.2018 12:41 Politic

National Cinematografic