Surse: Viorica Dăncilă doar se preface că citeşte de pe foi, de fapt trebuie să-i şoptească Dragnea în cască

„N-o mai criticaţi pe doamna prim-ministru că îşi citeşte discursurile!” Potrivit unor surse din partid, Viorica Dăncilă nu stăpâneşte în totalitate arta cititului, dar are o metodă mult mai bună: de câte ori trebuie să spună ceva, îi şopteşte în cască însuşi Liviu Dragnea sau un alt membru de rang înalt al PSD.

„Sincer, am râs când au sugerat ăştia că doamna Dăncilă ar citi de pe foi. Se vede de la o poştă că se preface. Uneori ţine hârtia invers, alteori are în faţă o coală albă sau un desen cu pisici”, spune Nicu D., vice-aghiotant în biroul premierului. „De fapt are o micro-cască în urechea stângă. Dacă vă uitaţi atent, veţi vedea cum îi ies din perucă trei antene: Kiseleff, Alexandria, Brazilia.”

„Ah, sigur, s-ar descurca de minune şi cu nişte foi adevărate, dar numai dacă nu apar ultimele 6 litere ale alfabetului. Pe alea încă le perfecţionează. Ştiţi cum e, omul cât trăieşte, învaţă!”

„Cu suficientă ambiţie, o femeie hotărâtă ca dumneaei nu doar că poate învăţa să citească, dar poate deveni motostivuitor, supozitor sau chiar aspersor”, a adăugat colegul de partid al Vioricăi Dăncilă.

Scris de Vasile
12 martie 2018 13:03
Citește mai mult despre: analfabetism Dragnea PSD Viorica Dancila

Alte articole

Vezi mai mult