Premierul României și totodată candidatul Partidului Social Democrat la cea mai înaltă funcție în stat, Viorica Dăncilă, va participa în cursa electorală sub sloganul „Alege răul cel mai prost”, spun surse guvernamentale. Informația a fost deja menționată de câteva agenții de presă și a prilejuit chiar o declarație a premierului în această dimineață. 

dancila_deva_stat_oras.jpg

„Stimați români, ani la rând ați ales răul cel mai mic, și ce v-a adus asta? Rezultate mediocre pe toate planurile. Dacă dorim un progres real, trebuie să dovedim ambiție și să ridicăm un pic ștacheta, să alegem răul cel mai prost. Știți cum e, riscuri mari, câștiguri mari”, a declarat Viorica Dăncilă. 

Întrebată de reporterii din sală dacă nu cumva își bate joc de ei, doamna premier a răspuns că „nu este momentul să creeăm situații conflictuale și vom purta o discuție în CEx la PSD să ne gândim cum să vă răspundem la această întrebare, o poziție oficială a mea în această privință veți avea, cu siguranță, până în data de 20 august”. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 07.08.2019 04:04 Politic

National Cinematografic