Surse: Zelenski a vândut 2 MiG-uri ca să-și plătească cazarea în Poiana Brașov

România are două MiG-uri în plus, după ce Volodimir Zelenski a fost nevoit să le vândă ca să-și achite cazarea la Poiana Brașov, unde s-a refugiat. E vorba de două MiG-uri 29, care vin la fix după ce ni s-au prăbușit un Mig 21 și un elicopter militar. Zelenski n-a avut însă de ales și ni le-a dat, după ce i-a venit nota de plată la hotelul din Poiana Brașov, stațiune care în trecut s-a numit Poiana Stalin.

”A fost o neînțelegere. Domnul Zelenski a crezut inițial că va fi tratat ca un refugiat, că va avea totul gratis, ceea ce bineînțeles nu e posibil în Poiana Brașov. Aici, chiar și ce este gratis în alte locuri e extrem de scump”, susține directorul hotelului.

Cele două MiG-uri au intrat în dotarea hotelului și vor fi folosite pentru îndepărtarea urșilor și a săracilor din apropierea turiștilor cu bani care plătesc cazare aici. Din păcate pentru ucraineni, Zelenski a fost nevoit să lase garanție și două blindate la restaurant, până vine cu niște bani să achite nota: ”N-am știut că în România ardeiul, pâinea și smântâna la o ciorbă fac cât bugetul de apărare al Ucrainei”, ar fi declara Zelenski, care a plecat în Polonia, unde e mult mai ieftin să se refugieze.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
9 martie 2022 15:46
Citește mai mult despre: mig Poiana Brașov zelenski

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult