Republica Moldova stă ca pe ace! La sfârşitul lunii, întreaga populaţie a ţării e aşteptată să voteze în cadrul alegerilor parlamentare, însă Kremlinul încă nu a trimis rezultatele. Acestea, spun autorităţile de la Chişinău, ar trebui să sosească cel târziu săptămâna aceasta pentru ca procesul electoral să se desfăşoare în mod corespunzător.

alegerimoldova.jpg

"Cum să votăm dacă nu ştim cine iese? Vă imaginaţi ce ar fi? Haos total! Noi l-am rugat în mod repetat pe domnul Putin să ne trimită măcar nişte indicaţii generale, dacă nu rezultatul exact al votului. Din păcate, dânsul are probleme mai importante zilele astea", spune Varsanufie Nagîţ, primarul comunei Ciuruci din raionul Bălţi.

Dacă directivele de la Moscova întârzie, Chişinăul ar putea fi pus în situaţia penibilă de a amâna alegerile pe termen nedefinit, transmit surse locale.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 04.02.2019 13:07 Politic

National Cinematografic