Suspect: Pe lista de susţinere a lui Victor Ponta, 75% dintre semnături sunt ale lui Victor Ponta

Proaspăt depusă, lista de semnături de susţinere a candidaturii lui Victor Ponta stârneşte deja controverse! Potrivit mai multor grafologi de la Institutul pentru Plagiat şi Agronomie “Sergiu Cantacuzino” din Mizil, mai bine de trei sferturi din cele peste 2 milioane de semnături par să îi aparţină însuşi premierului Victor Ponta.

“Nu excludem posibilitatea unor mici nereguli în alcătuirea listei”, a declarat un reprezentant al Biroului Electoral Central. “E adevărat că 1,3 milioane de susţinători ai premierului împart acelaşi CNP şi semnează Victor Ponta, Viorel Victor Ponta, Ponta Viorel Victor, Viorel Ponta Victor, Victor Ponta Ponta ş.a.m.d., dar nu există încă dovezi concludente că ar fi vorba de aceeaşi persoană.”

Printr-o coincidenţă, premierul Victor Ponta a fost astăzi acasă la câteva sute de semnatari ai listei, chiar în momentul în care aceştia erau sunaţi, prin sondaj, pentru confirmare. Dezminţind zvonurile răutăcioase din presă, Ponta a adus asigurări că este vorba strict de persoane reale, care nu sunt el, dar care se află momentan la baie şi nu pot răspunde.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
22 septembrie 2014 17:46
Citește mai mult despre: lista plagiat Ponta semnaturi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult