Suspiciuni de furt masiv în sectorul 1! Unul din candidaţi era de la PSD

Parchetul general a constituit un dosar in rem după ce în mediul public au apărut informații că la sectorul 1 al capitalei ar fi fost vorba de un candidat din partea PSD la alegeri. „Vorbim, evident, de o tentativă de fraudare a alegerilor, întrucât asupra membrilor PSD planează suspiciunea că ar fi cam hoți”, a declarat procurorul de caz.

Frauda ar fi una de proporții, întrucât candidatul suspectat de furt nu este doar pesedist ci a și deținut mandatul de primar în cel mai bogat sector al Bucureștiului. „Problema nu este doar că este din PSD ci și că este și foarte slinos acest fost primar”, spun surse din primărie.

Ancheta și procesul vor dura cel puțin 8 ani, așa că spre finalul deceniului vom putea avea o decizie finală. Asta luând în calcul cât a durat să fie condamnat un alt membru PSD, Liviu Dragnea, pentru fraudă electorală și celeritatea justiției române când nu are de eliberat pedofili.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 septembrie 2020 11:09

Alte articole

Vezi mai mult