Sute de liberali au condus azi beți, ca să-l susțină pe premierul Cîțu

După ce s-a aflat de trecutul de bețiv al premierului, atât de serios încât a și fost arestat pentru că șofa beat, numeroși lideri PNL au sărit în apărarea acestuia. Aceștia au cerut să ridice mâna cine n-a condus beat și a fost arestat de poliție, dacă e vreunul prin România.

Mulți însă au mers mai departe cu susținerea și s-au suit la volan după câteva beri, să arate că nu e nicio problemă. Alina Gorghiu a fost văzută beată muci intrând cu un autoturism într-o scară de bloc unde dup-aia s-a milogit la doi minori să deschidă ușa și să-i dea o berică să se dreagă. Raluca Turcan a apărut pentru prima oară cu mască în public, chiar și în mașină, că-i puțea gura a bere ieftină de claxonau colegii din trafic.

Chiar și președintele Iohannis a participat la acțiune, trăgând două linii de cocaină pe nas și patru halbe săsești de bere după care s-a urcat în mașina prezidențială și a făcut drifturi prin Sibiu, unde domiciliază și-și petrece mandatul. Rareș Bogdan a fost decent și a băut doar cinci Daquiri și s-a suit în mașina sa de epocă decapotabilă și-a plecat spre Menton să se bronzeze un pic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 august 2021 12:36
Citește mai mult despre: beție condus băut PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult