Sute de parlamentari au sunat la DNA să întrebe dacă Codruţa lucrează de 1 Mai

Ar vrea și ei o zi liberă, jigodiile! De azi dimineață, plouă cu telefoane la DNA, sute de parlamentari interesându-se discret dacă doamna Kövesi are liber de 1 Mai. Corupții sunt sinceri și spun că ar vrea o zi ”ca pe vremuri”, când furau la liber, fără frica procurorilor.

Codruța Kövesi povestește cum îi depistează pe mârșavii care sună: ”Păi, ce să vă spun? Au o voce prefăcută: Alo, bună ziua, sunt un cetățean obișnuit de pe stradă și aș vrea să știu dacă Codruța e liberă pe întâi. Cam asta spun. Le-o zic de la obraz: Haideți, doamna senator Jipa, vă înregistrăm convorbirile încontinuu, de când l-ați miruit pe Șova. Chiar credeți că nu vă recunosc vocea?”, spune Kövesi.

Kövesi spune că nu doar parlamentarii sună, ci și foști parlamentari, care au rămas niște bandiți.

”A încercat cineva să sune cu taxă inversă. Am ridicat receptorul și i-am zis: Bună ziua, domnule Copos! Văd că nici n-ați ieșit bine din pușcărie și vă apucați iar de manțogării. A încercat să se eschiveze, dar numai Copos poate fi atât de zgârcit”, a mai spus Codruța.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
28 aprilie 2015 22:04

Alte articole

Vezi mai mult