Lucrurile încep să se mişte în România profundă: judeţul Teleorman a intrat, cu acte în regulă, în Evul Mediu! Aseară, un tânăr a fost judecat pentru erezie şi vrăjitorie, apoi ars pe rug în piaţa publică din Alexandria, după ce a sugerat că în lume ar putea exista şi alte partide politice decât PSD-ul.

vaslui_ars_pe_rug.jpg
“Vrăjitorul avea o maşină de socotit ciudată, cu care putea să vadă până departe, la Bucureşti sau chiar în America”, spune, înspăimântată, o bătrână care a asistat la execuţie. “Asta e lucrătură drăcească, maică. Atunci când i-au dat foc, am văzut cu ochii mei cum au ieşit din el, în chip de şerpi şi broaşte, Azazel, Belzebut şi Soroş, cele mai temute duhuri ale întunericului!”

“Alte partide? Ferească sfântul! Doar un rătăcit poate spune asemenea bazaconii”, a confirmat preotul care a sfinţit cu atenţie rugul înainte de ceremonia barbară. “În carnetul de partid, domnul preşedinte Ion Iliescu şi profetul său Dragnea ne-au lăsat scris, negru pe alb: PSD e Alfa şi Omega, începutul şi sfârşitul, uleiul şi făina, cel care inundă şi cel care împarte ajutoare!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 28.09.2016 12:51 Politic

National Cinematografic