Ţară de mâna a doua! În loc de comisar, România va primi postul de plutonier european

Comisia Europeană s-a plictisit de tertipurile și tărăgănările becisnicilor de români și a decis ca tura aceata să nu ne mai ofere un post de comisar european, urmând a ne mulțumi cu nou înființatul post de plutonier european. Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a promis că oricine poate ocupa acest post, chiar și Dăncilă.

„Plutonierul european are cam aceleași atribuții ca și comisarul european, respectiv elaborarează rapoarte, propune strategii și negociază acorduri între diverse forțe politice reprezentate la nivel european. Practic, la fel ca toți ceilalți, se preface că are ceva treabă”, a explicat situația Decebal Popescu, expert european de la Bruxelles.

Pe de altă parte plutonierul european are ceva avantaje față de colegii săi comisari, respectiv va primi din partea Comisiei o lanternă, un pulan și un fluier, să dea alarma dacă observă eurpoenii că se adună noaptea și fac matrapazlâcuri în casa onorabilului domn Nae Junker, cu dăscălimea, popimea și restul moftangiilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 noiembrie 2019 14:11
Citește mai mult despre: europa

Alte articole

Vezi mai mult