Țara oamenilor cinstiţi? Un român a lăsat de o lună un dosar la un ghişeu şi nu s-a atins nimeni de el

Cinste mai ceva decât pe vremea lui Țepeș la un sediul ANAF din București. Deși a lăsat la unul dintre ghișee un dosar de mai bine de o lună, un contribuabil spune că nu s-a atins absolut nimeni de el. Surprinde asta cu atât mai mult cu cât în sediul respectiv nu există camere de filmat, iar dosarul este unul de-a dreptul stufos.

”E, bineînțeles, un dosar cu șină”, spune cel care l-a lăsat la ghișeu, ”în care am pus zeci de formulare și copii după o grămadă de acte, am acolo chiar și datele de card, dovezi de plată, iar deasupra lui am pus și un plic cu 100 de euro, lăsat puțin deschis, cât să se vadă ce e înăuntru, dar tot nu s-a atins încă nimeni de el. Și a trecut deja o lună, măcar să se fi apropiat cineva de el, dar nimic! Nu mai știu ce să cred.”

”O dovadă clară că angajații ANAF sunt de o onestitate remarcabilă”, spune ministrul de Finanțe. ”Am dat ordin deja ca toți angajații din acel sediu ANAF să primescă o primă de onestitate pentru faptul că nu s-au atins de acel dosar. Sper ca și angajații din alte sedii ANAF, dar nu numai, funcționarii publici în general, să ia exemplu și, atunci când cineva lăsă un dosar pe ghișeu, să nu se atingă sub nici o formă de el.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 aprilie 2018 10:49
Citește mai mult despre: ANAF cinste dosar cu şină

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult