Abia ce-a anunțat concursul pentru cocalari și prințese ”Cel mai frumos balcon”, că Gabi Firea a ales deja câștigătorul: un bucureștean care nici măcar nu știa de concurs, dar care a avut inspirația să-și pună carpeta cu ”Răpirea din serai” la uscat pe balcon chiar cu câteva minute înainte ca cocălărița aleasă primar de bucureșteni să treacă pe-acolo.

firea_balconul_anului_bucuresti.jpg ”Gata, avem un câștigător!”, a exclamat Gabi Firea imediat ce a văzut balconul cu carpetă. ”Oricât s-ar da peste cap ceilalți bucureșteni, ceva mai frumos, mai artistic și mai plin de bun gust decât balconul cu «Răpirea din serai» nu poate exista. Nici dacă pictează marele Leonardo van Gogh un balcon nu va putea surclasa această capodoperă urbană”, a decretat țăranca venită de la Bacău.

Pe lângă o sumă importantă de bani, deținătorul balconului cu carpetă  va fi recompensat de Firea și cu o funcție în primărie. ”E păcat să nu se bucure toți bucureștenii de talentul estetic indiscutabil al acestui om”, a explicat Firea. ”Așa că el se va ocupa de aici încolo de tot ce înseamnă amenajare urbană în București. «Micul Paris» e oricum depășit, eu vreau ca Bucureștiul să devină cunoscut drept «Carpeta din Balcani».”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 11.04.2017 18:40 Politic

National Cinematografic