Deputatul Varujan Vosganian, un trădător de țară acuzat de subminarea economiei naționale și scăpat de colegii infractori din Parlament, a acuzat recent țăranii că văduvesc bugetul de stat cu câte 50 de bani la fiecare ou mâncat de la găinile din propria gospodărie, dar a primit imediat replica țăranilor: ”Preferăm să mâncăm ouă, nu căcat, ca tine!”.varujan_mananca_cacat.jpg

Pentru acest căcat mâncat de infractorul Varujan Vosganian, acesta a fost atacat și de Tăriceanu, care i-a reamintit că în ALDE doar el mănâncă căcat și că fiecare căcat mâncat de Vosganian îl văduvește pe Tăriceanu fix de un căcat.

În apărarea sa, Varujan Vosganian susține însă că el doar a încercat să-i pună la punct pe țărani, care strică piața jafurilor: ”Cei care păgubesc bugetul cu câte 50 bani strică piața. Ar trebui să fure miliarde, cum furăm noi, politicienii!”, a declarat Vosganian.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Thursday, 05.10.2017 14:21 Politic

National Cinematografic