Încă un gest de neam prost făcut de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a profitat de funcția sa și a sărit rândul să iasă primul de la guvernare deși la coadă așteptau sute de miniștri, secretari de stat, președinți de consilii județene, primari și beizadele PSD. 

tariceanu_mananca_ciocolata.jpg

„Avem și imagini, v-arăt aici, pe mobil, noi stăteam la registratură, la doamna Cati, nu mergea aparatul de bonuri de ordine că niciodată nu merge, dar ne-am organizat, eram civilizați, totul. Și vine Tăriceanu și intră pe ușa din spate, pe la contabilitate, și în 10 minute, gata, și-a dat demisia, în timp ce noi stăteam ca fraierii pe-aici”, s-a plâns un ministru care aștepta de 6 ore să-și dea demisia. 

La biroul de demisii este coadă de azi dimineață, multe persoane nervoase și agitate. „Sunt și oameni de la PSD care au venit să-și dea demisia și nu are cine să se ocupe de toți, o să dureze zile întregi toată procedura. Asta e România ne omoară birocrația”. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 27.08.2019 14:56 Politic

National Cinematografic