Tăriceanu a primit premiul ”Cel mai mare gunoi al României” după ce a cerut demisia lui Kövesi

Dacă până acum toată lumea presupunea că Tăriceanu este doar prost, ultimul său giumbușluc, scrisoarea deschisă adresată lui Iohannis prin care cere demisia lui Kövesi, ne arată că el este mai degrabă un gunoi. Mai exact, cel mai mare gunoi al României, dacă e să ne luăm după premiul pe care l-a primit azi de la o firmă de salubritate.

Din cauza gestului mizerabil pe care l-a făcut Tăriceanu, România tocmai și-a dublat nivelul ticăloșiei, devenind lider incontestabil la acest capitol între țările membre UE. Totodată, Tăriceanu a devenit oficial cea mai mare curvă pe care au avut-o vreodată PSD-ul sau Victor Ponta, poziție pe care cu greu i-o va putea răpi cineva vreodată.

Românii nu au rămas indiferenți și au decis să-i trimită și ei o scrisoare deschisă lui Tăriceanu, prin care îi cer acestuia să moară în chinuri. Diferența este însă că, dacă scrisoarea deschisă a lui Tăriceanu a fost semnată de el și alte 4 scursuri parlamentare, scrisoarea deschisă a românilor a strâns peste 1 milion de semnături în mai puțin de o oră de la lansare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 mai 2015 19:59
Citește mai mult despre: kovesi tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult