Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a continuat și astăzi cu declarațiile surprinzătoare. Astfel, într-o notă publicată pe pagina personală de Facebook, liderul ALDE spune că „Ofensiva contra ISIS este un atac la adresa democrației”. 

tariceanu_mananca_ciocolata.jpg

„În primul rând acele atacuri sunt total neconstituționale. Legea fundamentală spune că libertatea de expresie este inviolabilă iar acei oameni nu fac decât să-și exprime opinia. Unii folosesc vorbe, alții amenințări, alții explozii. Nu e cazul ca pentru atâta lucru, câțiva oameni uciși ici colo să răspundem cu intervenții armate”, a susținut Tăriceanu în postarea sa. 

„Imperialiștii americani ar trebui să se tempereze și să ia exemplul Rusiei lui Putin și să aleagă calea dialogului. Domnul Vladimir Putin este un exemplu de lider rațional și luminat, care a demonstrat în nenumărate rânduri că se poate obține bunăstare prin aplicarea unei democrații corecte”, a mai spus președintele Senatului. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 17.10.2016 16:55 Politic

National Cinematografic