România are oficial un manţogar şef! Tăriceanu nu-l lasă pe Şova din braţe sub nicio formă, tergiversând arestarea coruptului pesedist. Tăriceanu se opune în continuare arestării lui Şova şi ameninţă că va scoate România din UE şi NATO şi va da ţara pe mâna ruşilor, motivând că "Mi se rupe ... de voi, sunt al doilea om în stat, fac ce vreau".dan-sova-tariceanu-ccr.jpg

“Deşi Curtea Constituţională spune clar că Şova trebuie arestat, Tăriceanu reia procedura. Zici că au furat împreună, ceea ce, de altfel, e şi cea mai probabilă explicaţie”, susţine Decebal Popescu, procuror DNA. Acesta mai spune că singura şansă de a-l aresta pe Şova este să modificăm Constituţia şi la Art. 1 să scrie: "Dan Şova trebuie arestat", sau să-l arestăm şi pe Tăriceanu, pentru infracţiunea de trădare.

Tăriceanu le-a mai spus celor care cred că Şova ar trebui arestat că el a fost ales în mod democratic, şi Şova la fel: "Voi ne-aţi votat, e ţeapa voastră. Noi nu suntem puşi aici să arestăm pe cineva doar pentru că vor nişte sărăntoci. Uitaţi-vă la lungul nasului. Voi vă daţi la o parte când trec eu cu coloana oficială, nu invers!", spune Tăriceanu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 27.05.2015 15:30 Politic

National Cinematografic